Έρχεται και σηκώνει μανίκια για το νέο Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Εβδομάδα-«φωτιά» έρχεται για τον Ολυμπιακό. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής της ομάδας και μάλιστα αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά.
Ο 42χρονος προπονητής λέγεται πως θα προσγειωθεί στην Ελλάδα μέχρι την Τρίτη για τα διαδικαστικά, δηλαδή τις υπογραφές στο συμβόλαιό του, που θα προβλέπει αποδοχές πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ πιθανώς να γίνει και η επίσημη παρουσίαση.


Με την άφιξη του Ισπανού θα δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις και για το ρόστερ της ομάδας: μεταγραφές, αποχωρήσεις και δανεικούς. Ο Αντόνιο Κορδόν όλο αυτό το διάστημα πέρα από τις επαφές που έκανε για προπονητή, έχει κάνει και μια μεγάλη προεργασία για την ενίσχυση της ομάδας και έχει ήδη έτοιμες λίστες με παίκτες για κάθε θέση. Μάλιστα στη λίστα του υπάρχουν και αρκετοί ελεύθεροι παίκτες, ενώ φαίνεται πως θεωρεί πως μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα κάποιοι ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν απαξιώθηκαν (π.χ. Αγκιμπού Καμαρά).
Πρόθεση των ιθυνόντων της ομάδας είναι οι βασικές μεταγραφές ανάγκες να έχουν καλυφθεί μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, στις 5 Ιουλίου. Οι προτεραιότητες για τους Πειραιώτες είναι ένας σέντερ φορ που θα λογίζεται βασικός και θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μπακαμπού, ένας εξτρέμ και δύο στόπερ. Στις άμεσες ανάγκες είναι και αμυντικό χαφ, καθώς το συμβόλαιο του Εμβιλά λήγει και ο δανεισμός του Σαμασέκου ολοκληρώθηκε.

(sport-fm.gr)

eep logo