Συνεχίζεται η "Επιχείρηση Καθαριότητα" στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

kadoi3

 335 νέοι κάδοι απορριμμάτων
 85 νέοι μπλε κάδοι για την Ανακύκλωση
 Σε εξέλιξη η διαδικασία προμήθειας οχημάτων

Συνεχίζεται με συνέπεια η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας, με την ενίσχυση του εξοπλισμού στην υπηρεσία καθαριότητας. Πρόσφατα προμηθευτήκαμε 335 νέους κάδους 1.100 lt προϋπολογισμού 100.000€ οι οποίοι αντικαθιστούν παλαιούς κάδους στο Μοσχάτο και στον Ταύρο. Ταυτόχρονα, μαζί με τους νέους κάδους απορριμμάτων παραλάβαμε και 85 νέους μπλε κάδους από την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης προκειμένου να ενισχύσουμε και το σύστημα ανακύκλωσης.

Το επόμενο διάστημα, μετά τη διεξαγωγή διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, αναμένεται η υπογραφή συμβάσεων για την προμήθεια ενός νέου απορριμματοφόρου 16 κυβ. εκ., ενός νέου πλυντηρίου κάδων και ενός νέου γερανοφόρου οχήματος συνολικού προϋπολογισμού 400.000 €, ενώ βρίσκεται σε νέα διαγωνιστική διαδικασία η προμήθεια ενός φορτηγού 3.5 τόνων καθώς και ενός ημιφορτηγού συνολικού προϋπολογισμού 100.000 €.
Για το 2018 διαθέτουμε 1.100.000 €, για την ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού της καθαριότητας 950.000 € καθώς και για την προμήθεια νέων κάδων 150.000€.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου για τον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας με την προμήθεια νέων κάδων και στόλου οχημάτων, χωρίς δανεισμό και επιπλέον επιβαρύνσεις στους δημότες. Ήδη έχουμε αντικαταστήσει από το 2014 μέχρι σήμερα ένα πολύ μεγάλο αριθμό παλαιών κάδων στο Μοσχάτο και στον Ταύρο. Ταυτόχρονα με την ενίσχυση του στόλου που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουμε, αναβαθμίζουμε ουσιαστικά την παροχή των υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες διατηρώντας ταυτόχρονα τα Δημοτικά Τέλη στα χαμηλότερα επίπεδα του Νομού Αττικής και ολόκληρης της χώρας, χωρίς καμία αύξηση επί σειρά ετών. Με το έργο μας τιμούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας οικοδομώντας ένα Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο».

eep logo