1000 ευρώ για 1000 δικαιούχους!

vrexei lefta

Την Πέμπτη η πρώτη κλήρωση για αποδείξεις με κάρτες

Για την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η διενέργεια της πρώτης κλήρωσης, η οποία θα μοιράσει στους φορολογούμενους ποσό 1.000.000 ευρώ.

Υποψήφιοι θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορές μέσω καρτών κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2017.


Πως θα γίνονται οι κληρώσεις για τις αποδείξεις και πόσοι θα κερδίζουν 1000 ευρώ

Για τις αγορές κατά τους προηγούμενους μήνες του 2017 στο υπουργείο Οικονομικών προγραμματίζουν και μια δεύτερη κλήρωση, η οποία θα λάβει χώρα εντός του Δεκεμβρίου, στην οποία οι νικητές θα προέρχονται από όλους όσοι χρησιμοποίησαν κάρτες για αγορές αγαθών ή υπηρεσιών από την αρχή του έτους.

Για την κλήρωση του Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η διανομή κερδών για ολόκληρο το έτος, κάτι που, εκτός απροόπτου, θα σημαίνει ότι αυτή θα ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 12.000.000 ευρώ

Η λειτουργία του νέου θεσμού έγινε δυνατή μετά την υπερπήδηση και του τελευταίου εμποδίου, το οποίο ήταν η δήλωση του ενός ή περισσότερων επαγγελματικών λογαριασμών κάθε επιτηδευματία ή επιχείρησης στις τράπεζες, ώστε να πιστώνονται τα ποσά για τους νικητές από τις κληρώσεις. Οι δε τράπεζες θα αποστέλλουν στο υπουργείο Οικονομικών το συνολικό ποσό δαπάνης που έχει πραγματοποιηθεί ανά ΑΦΜ, τη δε διαπίστωση των δαπανών κάθε ΑΦΜ με πλαστικό χρήμα θα τη διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

ETEKA_Desktop

eep logo