Γιώργος Σταθάκης στο Portnet: Ερήμην μου!

Ως «σχεδιασμούς» και δήθεν διαρροές ερήμην του χαρακτήρισε ο Γιώργος Σταθάκης τα όσα αναγράφονται κατά καιρούς για την περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αφορμή της επικοινωνίας που είχε το Portnet με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν δημοσίευμα της αναμφισβήτητα σοβαρής «Καθημερινής της Κυριακής» που τον έφερνε υποψήφιο στην Α' Πειραιά!
Βεβαίως, ως γόνος παλαιάς εφοπλιστικής οικογένειας, ο Γ. Σταθάκης διατηρεί ερείσματα στον χώρο της ναυτιλίας και του λιμανιού, αλλά μια τέτοια υποψηφιότητά του θα τον έθετε ευθέως απέναντι στον Θοδωρή Δρίτσα, με μη εύκολα υπολογίσιμες συνέπειες στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομίας και κατόπιν Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ πάντως στην επικοινωνία του με το Portnet φάνηκε να το διασκεδάζει: «Στο Νότιο Τομέα, την Αθήνα, το Επικρατείας, τώρα στον Πειραιά...» μας είπε χαρακτηριστικά. Διευκρινίζοντας ότι αυτές οι διαρροές προφανώς εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς διαφόρων κέντρων. Και παραπέμποντας κατηγορηματικά για την όποια τελική επιλογή στις αποφάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Προς το παρόν πάντως ο Γιώργος Σταθάκης δεν αγχώνεται, καθώς ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να αναχωρήσει για διακοπές στην γενέθλιά του χώρα, τα Χανιά!
Καλό καλοκαίρι, να του ευχηθούμε...

eep logo