ΠΑΣΟΚ: Κατσικάρης στην Β' Πειραιά

Μπορεί, όπως όλα δείχνουν μετά και τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, οι εκλογές να προσδιορίζονται πλέον για την άνοιξη του 2023, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κομματικά επιτελεία πήγαν για...μπάνιο. Κάθε άλλο. Σχεδιάζουν, με περισσότερη άνεση χρόνου είναι η αλήθεια, τα ψηφοδέλτια τους, βλέποντας αδύνατες περιφέρειες και ευκαιρίες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι για το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ η Β' Πειραιά.

Το πάλαι ποτέ "πράσινο κάστρο", που μετά τα Μνημόνια έγινε...ροζ - με την έννοια ότι εκεί πλέον κυριαρχεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έχει εκλέξει εκεί τρεις "πασοκογενείς" βουλευτές.

Επιστρέφοντας στο ΠΑΣΟΚ, στην Β' Πειραιά επιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχε αναφέρει κατά το πρόσφατο παρελθόν το Portnet. Σύμφωνα αυτήν λοιπόν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Β' Πειραιά υποψήφιος θα είναι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσικάρης. Έμπειρος και γνώστης της περιοχής ο Δ. Κατσικάρης αναμένεται όχι απλώς να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο. Αλλά και να δώσει την μάχη για την πρωτιά που με βάση τα δημοσκοπικά δεδομένα θα οδηγήσει σε μια έδρα στην Βουλή.

Καλή του δύναμη!

ETEKA_Desktop

eep logo