Σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

ragkousis

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Ραγκούσης θα ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στη Β Πειραιά, ήταν σαφές ότι «ερχόταν για να μείνει».
Έμπειρος πολιτικός, με άποψη, αλλά και με σοβαρές επικοινωνιακές δυνατότητες. Αυτό φάνηκε όλο το ενδιάμεσο διάστημα και καταγράφηκε ιδιαίτερα στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον ρόλο του στην υπόθεση της Novartis.

Ανεξάρτητα από την άποψη που μπορεί να έχει καθένας για την ουσία της υπόθεσης (σκευωρία ή όχι) ο βουλευτής της Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ είχε στη συζήτηση στην Ολομέλεια πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο άλλωστε θα διατηρήσει, καθώς θα είναι μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής. Επιπλέον δε του πιστώνεται το γεγονός ότι κατεγράφησαν – για πρώτη φορά μετά τις εκλογές – σοβαρές διαρροές στην κυβερνητική πλειοψηφία – για την ακρίβεια στο σύνολο των 180 βουλευτών που αθροίζουν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, τα δυο κόμματα που τάχθηκαν υπέρ της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής.

eep logo