Αίτημα επανακαθορισμού της Σαλαμίνας ως "Β΄ περιοχής μετάθεσης" εκπαιδευτικών Π.Ε.

salamina

Αναφορά των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, Θοδωρή Δρίτσα και Τρύφωνα Αλεξιάδη προς την υπ. Παιδείας

Με αφορμή την έλλειψη εκπαιδευτικών και τα λειτουργικά κενά στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Σαλαμίνας, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, Θεόδωρος Δρίτσας και Τρύφων Αλεξιάδης, κατέθεσαν στο Προεδρείο της Βουλής, ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, έγγραφα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Σαλαμίνας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σαλαμίνας, μέσω των οποίων υποβάλλουν αίτημα επανακαθορισμού των περιοχών μετάθεσης Π.Ε. Πειραιά.

Με τα έγγραφά τους οι Σύλλογοι, εκθέτουν το πρόβλημα στελέχωσης των σχολικών μονάδων του νησιού και αιτούνται την επαναφορά της Σαλαμίνας ως "Β’ περιοχής" μετάθεσης των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ακολουθεί η αναφορά των Βουλευτών και τα σχετικά έγγραφα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σαλαμίνας.

Θέμα: Αίτημα επανακαθορισμού περιοχής μετάθεσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι Βουλευτές Α’ & Β’ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, Θεόδωρος Δρίτσας και Τρύφων Αλεξιάδης καταθέτουν ως αναφορά το έγγραφο με Αρ. Πρωτ. 639/01.10.19 της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Μαθητών Δήμου Σαλαμίνας και το έγγραφο με Αρ. Πρωτ. 51/14.10.19 του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σαλαμίνας, σχετικά με το αίτημα επανακαθορισμού των περιοχών μετάθεσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τον Πειραιά και την επαναφορά της Σαλαμίνας ως “Β’ περιοχή μετάθεσης”, με αφορμή τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία της Σαλαμίνας.

Παρακαλούμε για την απάντηση και την ενημέρωσή μας σχετικά με τις ενέργειές σας. 

Αθήνα, 24-10-2019



 

eep logo