Η Γ.Γεννιά στην πίτα του Πειραϊκού

1 gennia peiraikos

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πειραϊκού Συνδέσμου.
Η βουλευτής κατά την παρουσία της στην εκδήλωση απένειμε βραβείο στην αθλήτρια του βόλεϊ του συνδέσμου, Κομματά Μαρία και αναφέρθηκε στη χαιρετιστήρια ομιλία της στις ελλείψεις αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πειραιά. Κατόπιν δήλωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη για το γήπεδο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και σε συνεννόηση με τοπικούς φορείς, ευελπιστεί για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου.
Τέλος, η κ. Γεωργία Γεννιά απευθυνόμενη στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ .Ιούλιο Συναδινό ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση, ζήτησε να αποτελέσει το Υπουργείο τον αρωγό στη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση, αλλά και ανακατασκευή των αθλητικών χώρων στον Πειραιά. Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, η βουλευτής ευχήθηκε υγεία στους αθλητές και στους γονείς τους καθώς και καλή δύναμη στη διοίκηση του Πειραϊκού Συνδέσμου, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.