Επίσκεψη Γ.Γαβρίλη στα έργα οδοποιίας στον Αγ. Ι. Ρέντη

1 6398

Τα έργα οδοποιίας στην υποβαθμισμένη περιοχή στο τρίγωνο Λ. Κηφισού – Μακρυγιάννη – Θηβών στον Ελαιώνα, στον Αγ. Ι. Ρέντη, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.
Στο σημείο των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του αναδόχου, οι οποίοι παρουσίασαν τις εκτελούμενες εργασίες αλλά και την τελική στόχευση του έργου.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 € , χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής και υλοποιείται με ευθύνη και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Αττικής με το Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.
Στο πλαίσιο του έργου θα γίνει διάνοιξη και ανακατασκευή οδών, συνολικού μήκους περίπου τριών χιλιομέτρων, με κυριότερο τον άξονα της 28ης Οκτωβρίου που θα συνδέει την οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη με την οδό Θηβών και στις καθέτους οδούς Πίνδου, Καρκαβίτσα, Σικελιανού και Μπότσαρη. Εξίσου σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις και στις οδούς Ρίτσου, Ολυμπίας, Κουντουριώτου και Κένεντυ.
Η ολοκλήρωση του έργου δίνει λύσεις στα προβλήματα προσβασιμότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και στο Νοσοκομείο της Νίκαιας μέσω της 28ης Οκτωβρίου και συμβάλει στην περιβαλλοντικά και χωροταξική τακτοποίηση της ευρύτερης περιοχής.

eep logo