Το «Χατζηκυριάκειο» τιμά τους ευεργέτες του

Πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο των ιδρυτών του.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας τίμησε την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο Ιερός του Ναός. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ χοροστάτησε στην αρτοκλασία και το μνημόσυνο των Κτητόρων και Ιδρυτών του Ιδρύματος Ιωάννη και Μαριγώς Χατζηκυριακού. Μια συγκινητική στιγμή ήταν η χειροτόνηση του ιερέα, πατέρα Ισίδωρου σε Αρχιμανδρίτη.


Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε τρισάγιο μπροστά από τον τάφο των Ιδρυτών και ακολούθησε καφές και κέρασμα στον χώρο εκδηλώσεων.

Το Ίδρυμα ευχαριστεί θερμά τα παιδιά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εφορείας Κυριών, το προσωπικό του Ιδρύματος, τους εθελοντές και πλήθος φίλων που τίμησαν τους ευεργέτες του με την παρουσία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Μελά, την περιφερειακή σύμβουλο Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τον αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Δημήτρη Καρύδη, καθώς και πολλά άλλα εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας που παρευρέθηκαν στην σεμνή εορτή.

eep logo