Twinn:Η νέα ξενοδοχειακή άφιξη στον Πειραιά

Εντός του Ιανουαρίου

Περαιτέρω επέκταση στο λιμάνι για τη Santikos Collection, της οικογένειας Σαντίκου, η οποία προχωρά στη λειτουργία του ολοκαίνουριου ξενοδοχείου ‘’Twinn’’ από τις 18 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το ακίνητο ιδιοκτησίας της εταιρείας ακινήτων Hellenic Properties στο κέντρο του Πειραιά επί των Ηρώων Πολυτεχνείου 14 και Καραολή, το οποίο αναλαμβάνει τώρα να «τρέξει» η Santikos Collection, η ξενοδοχειακή εταιρεία με ιδρυτή το Νίκο Σαντίκο και παρουσία στο χώρο από το 1984 με το πρώτο της ξενοδοχείο στις Σποράδες.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε αρχικά τη δραστηριότητά της από το νησί της Αλοννήσου κι έχει πλέον αυτή την στιγμή συνολικά έξι ξενοδοχεία σε τέσσερις προορισμούς ανά την Ελλάδα (Σκιάθος, Αλόννησος, Πήλιο, Πειραιάς), έχοντας λάβει, πιο πρόσφατα, την τελευταία πενταετία την απόφαση για επέκταση στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Η εταιρεία της οικογένειας Σαντίκου, με γενικό διευθυντή τον κ. Κωνσταντίνο Σαντίκο, έχει εστιάσει στο λιμάνι, με στόχο το κοινό κυρίως των σύγχρονων επαγγελματιών ταξιδιωτών σε μια ανερχόμενη τουριστικά περιοχή της Αττικής, όπου υπάρχει σαφής έλλειψη σύγχρονων ξενοδοχειακών δωματίων.

Στον Πειραιά, το πρώτο ξενοδοχείο της Santikos Collection με την επωνυμία ‘’The Alex’’, 34 δωματίων άνοιξε το 2019 μετά από ριζική ανακαίνιση του παλιού ξενοδοχείου Bella Vista, ενώ τώρα η εταιρεία επεκτείνεται και στο κέντρο του λιμανιού σε συνέχεια της συνεργασίας με την Hellenic Propeties, με στόχο να καλύψει ένα κομμάτι της αγοράς που απευθύνεται στον επαγγελματικό τουρισμό και όχι μόνο.

Ως προς το νέο ξενοδοχείο “Τwinn”, η Hellenic Properties προχώρησε στην ανακατασκευή ενός παλιού κτιρίου γραφείων 1.500 τ.μ. που αγοράστηκε το 2019, χωρίς το αρχικό πλάνο να περιλαμβάνει απαραίτητα τη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hellenic Properties κ. Ερρίκο Αρώνες, η ακαθάριστη αξία του project των 33 κλειδιών και 3* τοποθετείται στα πέριξ των 5 εκατ. ευρώ με βασικό πλεονέκτημα ότι βρίσκεται σε μία περιοχή με υψηλό εμπορικό ενδιαφέρον, μόλις 150 μέτρα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τον τερματικό σταθμό του μετρό.

(newmoney.gr)

eep logo