Προσφορά αγάπης σε παιδιά και απόρους

dora aporoi kodep

Από την Δ’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Δωροεπιταγές, Χριστουγεννιάτικα δώρα και εορταστικά γλυκίσματα, προσέφερε ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, σε παιδιά της πόλης μας και σε αδύναμους οικονομικά δημότες.

Οι αιρετοί εκπρόσωποι της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, επισκέφθηκαν την Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» και προσέφεραν δώρα, χριστουγεννιάτικα γλυκά και βασικά είδη διατροφής για τα παιδιά.

Επιπλέον διένειμαν δωροεπιταγές σε δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ενώ προσέφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα στα Δ1 και Δ2 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, δήλωσε: «Η υποδοχή που μας επιφύλαξαν τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται σε παιδικές στέγες της πόλης μας ήταν συγκινητική. Για μια ακόμη φορά είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το σπουδαίο έργο που επιτελείται τόσο στο ΠΕΚ-ΑμεΑ, όσο και στον «Καλό Ποιμένα». Αυτές τις Άγιες Ημέρες, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Προσφέραμε δώρα, γλυκά, είδη διατροφής αλλά και δωροεπιταγές σε αδύναμους οικονομικά δημότες που έχουν ανάγκη να ζήσουν χαρούμενα Χριστούγεννα. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τα μέλη των Δ1 και Δ2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης για την αγάπη με την οποία περιέβαλαν τόσο εμένα, όσο και τους Κοινοτικούς Συμβούλους, καθώς και όλους όσοι προσέφεραν αγαθά και προϊόντα, για να μπορούμε και εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία».

eep logo