Αντιπαράθεση για τη ΔΗΡΑΠ!

kanali1 mikrofono

Ερωτήματα για μια ανάθεση


Η προ εβδομάδων ανάθεση από την Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά μιας πολιτιστικής εκδήλωσης ύψους μόλις 15.000 ευρώ σε μια εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγος του δημοτικού συμβούλου Πειραιά Αντώνη Νικοπολίδη, συνεχίζει να απασχολεί τον δημοτικό σύμβουλο του «Πειραιάς για όλους» (ΣΥΡΙΖΑ) Δ. Γκερλέ, ο οποίος με ανακοίνωσή του ουσιαστικά κατηγορεί την δημοτική αρχή Μώραλη για τη συγκεκριμένη ανάθεση.

Από την πλευρά τους «κύκλοι» της δημοτικής αρχής Μώραλη υπενθυμίζουν ότι εκ του νόμου μια τέτοια ανάθεση γίνεται από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην οποία Επιτροπή ο Δ. Γκερλές είναι μέλος!
Αναρωτιούνται δε αν υποστηρίζει πως η ανάθεση ήταν τελικά παράνομη ή όχι.

Τέλος ας σημειωθεί πως ήδη επιδόθηκε εξώδικο από τον δήμαρχο, τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ και τον δημοτικό σύμβουλο του «Πειραιάς Νικητής» προς τον διαχειριστή της ιστοσελίδας που ανέδειξε το θέμα, διανθίζοντάς το πάντως με χαρακτηρισμούς που θεωρούνται συκοφαντικοί.

Attachments:
Download this file (Δήλωση Δ Γκερλέ Όμορφος κόσμος.doc)Δήλωση Δ Γκερλέ Όμορφος κόσμος[Δήλωση Δ Γκερλέ Όμορφος κόσμος]25 kB

eep logo