Διαγωνισμός Ε.Β.Ε.Π. για την καλύτερη «Γαλάζια Φωτογραφία»

thalassa pani makriaΜε θέμα «Πειραιάς- Θάλασσα- Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη»

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ως ένας σύγχρονος φορέας της επιχειρηματικότητας, αλλά και ως κυψέλη της παραγωγικής διαδικασίας, συμμετέχει με το Δήμο Πειραιά, στη διοργάνωση «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας- Πειραιάς 2015», που θα λάβει χώρα στις 28-31 Μαΐου 2015, με μια σειρά δράσεων, όπως ο διαγωνισμός βράβευσης της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, η λειτουργία περιπτέρου, κ.ά.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνεται διαγωνισμός για την ανάδειξη και βράβευση της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, το θέμα της οποίας είναι: «Πειραιάς- Θάλασσα- Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη».
Στο διαγωνισμό, σκοπός του οποίου είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις με πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον, μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις του Πειραιά, οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.

Συμμετοχή
Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν ταχυδρομικώς (μέχρι 10 έκαστος διαγωνιζόμενος), σε διαστάσεις μέχρι Α4, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στο ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ και ΤΥΠΟΥ Ε.Β.Ε.Π., Δ/νση Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 2ος όροφος, τηλ. 210 4170529).
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής, είναι μέχρι και την Τρίτη 26 Μαΐου 2015.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στην «Επιχειρηματική Λέσχη» του Ε.Β.Ε.Π. ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο του Επιμελητηρίου. Aπό το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι επαγγελματίες φωτογράφοι.

Τα βραβεία
1o Βραβείο: 500 ευρώ
2ο Βραβείο: 300 ευρώ
3º Βραβείο: 200 ευρώ

Η Κριτική Επιτροπή
Βασίλης Κορκίδης - Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.
Δημήτρης Μαθιός – Α΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε.Π. και Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής- Πειραιώς.
Νίκος Μαυρίκος - Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε.Π. και Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων.
Δημήτρης Μαρκομιχάλης- Γενικός Γραμματέας Ε.Β.Ε.Π.
Νίκος Μανεσιώτης - Οικον. Επόπτης Ε.Β.Ε.Π. και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Pin It

eep logo