Να νίψουμε τις χείρες μας πριν ψηφίσουμε…

Του Μάνου Γλαμπεδάκη

Πάμε για εκλογές το Φθινόπωρο;

Όλα είναι πιθανά γι αυτό ας κάνουμε μερικές πνευματικές ασκήσεις προετοιμασίας μην γίνουμε κοψοχέρηδες μετά.

Εμείς εδώ πέρα στου λιμανιού την άκρη, στην Δραπετσώνα και το Κερατσίνι ους ο Ραγκούσης συνέζευξε εις δήμον ένα, εκτός από τους συνήθεις εχθρούς του Έθνους (Τούρκους κλπ) έχουμε έναν ακόμη, βραχυπρόθεσμα-μακροπρόθεσμα θα σας γελάσω, πολύ χειρότερο.

Την oilone. Δηλαδή το αφεντικό της. Τον Μελισσανίδη. Δηλαδή όχι προσωπικά τον ίδιο αλλά την μελισσανιδίλα που εκλύει στην ατμόσφαιρα και την καταναλώνουμε υποχρεωτικά διά της αναπνοής την οποία αδυνατούμε να διακόψουμε (την αναπνοή).

Αυτός ο εχθρός δεν είναι μπουνταλάς σαν τους Τούρκους να κάνει κάθε μέρα δηλώσεις ότι εμείς φταίμε που αναπνέουμε κι άλλα τέτοια σαχλά επιχειρήματα.

Είναι πονηρός, δεν μας μιλά δεν μας ακούει δεν μας βλέπει μόνο ενεργεί.

Και ως έχων και κατέχων ενεργών πολίτης υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι στέκει υπεράνω ιδεολογιών και επιθυμεί να υπάρχουν στο κοινοβούλιο ενεργούντες για τα συμφέροντα του βουλευτές όλων των αποχρώσεων.

Υπεράνω ιδεολογιών σίγουρα, αυτό το ξέρουμε σίγουρα από την Υπερσύγχρονη Ελληνική Ιστορία.

Εμφανίστηκε να σας θυμίσω επί κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Περιφερειάρχη Σγουρού, επεκτάθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Περιφερειάρχη Δούρου, συντηρείται μια χαρά επί Κυβερνήσεως ΝΔ (σκέτη) και Περιφερειάρχη Πατούλη και τις γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι επί οποιασδήποτε μελλοντικής κυβερνήσεως και Περιφέρειας.

Γι αυτό το νου σας ρεμάλια!

Ότι κι αν ψηφίζετε, όποια κι αν είναι η υπέροχη ιδεολογία που προβάρετε και προβάλλετε, προσέχτε!

Όλο και κάποια πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο που προτιμάτε θα είναι τσιράκια του.

Βρείτε τα!

Θάψτε τα!

Ανταλλάξτε πληροφορίες με απόρρητα μηνύματα!

Για να ζήσουμε καλύτερα… θα επανέλθουμε…

ETEKA_Desktop

eep logo