Ποιος «τρολάρει» τον Pireas4all;

kremlino

Μπορεί να μη αμφισβητείται η βάση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Portnet για την δυσφορία που προκαλεί σε ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η δημοτική του κίνηση στον Πειραιά «σήκωσε ψηλά» το θέμα του «Χάι Λάιφ», πλην όμως στο λιμάνι τα στελέχη του «Πειραιάς για Όλους» επέλεξαν να… σφυρίξουν αδιάφορα -εκτός ίσως από μια ανώνυμη υβριστική και παραληρηματική ανακοίνωση, εσωτερικής κατανάλωσης, με την οποία νομίζουν ότι «φωτογραφίζουν» κάποιον δημοσιογράφο, αν και πέφτουν σε τόσα πραγματολογικά λάθη που τελικά η φωτογραφία προκύπτει εξαιρετικά «θολή και κουνημένη».

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν εκ νέου την ενόχληση τους για την στάση της δημοτικής του κίνησης σχετικά με το κτήριο του «Χάι Λάιφ», που στέγαζε μέχρι πρόσφατα τα γραφεία του ΚΚΕ. Μάλιστα ο βασικός επιχειρηματίας της εταιρείας που έχει αγοράσει το κτήριο του «Χάι Λάιφ», προσωπικός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, έλεγε σε φίλους του ότι αν τελικά δεν βρεθεί αγοραστής για το κτήριο που στέγαζε το ΚΚΕ θα το λειτουργήσει ο ίδιος ως Μουσική Σκηνή και Πολυχώρο Πολιτισμού για να «τρολάρει» τους τοπικούς συντρόφους. Έχει κάνει μάλιστα και σχετική πρόταση συνεργασίας σε γνωστό δημοσιογράφο του Πειραιά, το όνομα του οποίου εφ’ όσον αποκαλυφθεί είναι βέβαιον ότι θα ενοχλήσει σφόδρα κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο λιμάνι. Και παράλληλα ίσως σηματοδοτήσει μια εντυπωσιακή πολιτική μετακίνηση στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς!

Ελέγχεται πάντως η πληροφορία ότι ο επιχειρηματίας σκέφτεται να ονομάσει τον χώρο «‘Η εμείς ή Αυτοί». Πλην όμως θεωρείται πολύ πιθανόν ότι, όπως ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε γίνει θαμώνας του «Κρεμλίνου» παλιότερα, έτσι κι ο Αλέξης Τσίπρας κι η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα θα εμφανίζονται συχνά τις παραστάσεις που θα φιλοξενεί ο χώρος. Άλλωστε οι σχέσεις του εν λόγω επιχειρηματία (Γ.Θ. τα αρχικά του ονόματος του) με το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος φτάνουν πολύ μακριά. Μέχρι το Σούνιο, ας πούμε…

eep logo