Ολυμπιακός: Μένει στο λιμάνι ο Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός καταλήγει το προσεχές διάστημα σε τεχνικό διευθυντή και προπονητή, ωστόσο δεν χρειάζεται τη γνώμη τους για να προχωρήσει στο προφανές, να κρατήσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα τον Σεντρίκ Μπακαμπού.


Εδώ και καιρό οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του 32χρονου φορ, ο οποίος αναδείχτηκε φέτος, σε μια όχι και τόσο επιτυχημένη χρονιά, πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος με 18 τέρματα.

Ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο για έναν χρόνο, μη θέλοντας να δεσμευτεί για περισσότερο, σε περίπτωση που δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Ωστόσο, τα κατάφερε περίφημα, γι' αυτό και οι Πειραιώτες του προσφέρουν κλειστό διετές συμβόλαιο 2,5 εκατ. ευρώ, με έξτρα μπόνους για συμμετοχές, γκολ και τίτλους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο Μπακαμπού φέρεται να έχει πει το «ναι» και έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπό του να προχωρήσει στα διαδικαστικά. Εξάλλου, ο ίδιος και η οικογένειά του περνά καλά στην Ελλάδα, ενώ η καριέρα του βρήκε και πάλι τον ρυθμό της.

(sdna.gr)

eep logo