Tι πιο σύνηθες: έτοιμος για άλλο ένα ρεκόρ ο Ρονάλντο

O Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να «πάτησε» τα 38, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να... πατάει ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπορεί να ήταν απογοητευτικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά φαίνεται πως είναι έτοιμος να θυμίσει τον καλό αγωνιστικό εαυτό του.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον κάλεσε για τα πρώτα παιχνίδια στα προκριματικά του Euro 2024 και ο Ρονάλντο θέλει άλλες δυο συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του για να γράψει ιστορία.

Συνολικά ο Κριστιάνο έχει 196 εμφανίσεις με την εθνική Πορτογαλίας, όσες και ο Μπαντέρ Αλ-Μουτάβα από το Κουβέιτ. Οι δυο τους μοιράζονται τους τελευταίους μήνες την κορυφή, αλλά ο Πορτογάλος θέλει άλλο ένα παιχνίδι για να μείνει μόνος στην πρώτη θέση με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες διεθνείς εμφανίσεις.

Αν ο Ρονάλντο παίξει κόντρα στο Λιχτενστάιν θα έχει πια 197 διεθνείς συμμετοχές, ενώ είναι φυσικά και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων με 118 γκολ έχοντας αφήσει πίσω του τον Ιρανό Αλί Νταεΐ με 109.