Τζόκοβιτς: «Για τον Τσιτσιπά είναι το ματς της ζωής του, αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνω»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μεγάλο ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Australian Open την Κυριακή (29/1, 10:30π.μ.). Ο Σέρβος στοχεύει στον 10ο τίτλο του στο Australian Open, ο Τσιτσιπάς στον παρθενικό του Grand Slam τίτλο, που θα αν τον κατακτήσει αυτόματα θα γίνει και Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ήταν ο αναμενόμενος τελικός, με βάση τον τρόπο που έχουμε παίξει. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ξέρει το δικό μου παιχνίδι, ξέρω το δικό του. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε παίξει μόνο στο χορτάρι. Έχει ωριμάσει αρκετά, είναι 24 ετών, στην κορύφωση των ικανοτήτων του. Πιθανότατα είναι το ματς της ζωής του, παίζοντας για το Νο.1 και τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, εναντίον μου. Θα έχει ισχυρό κίνητρο και παίζει πολύ καλά» είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.


Και συμπλήρωσε: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω από άποψη τακτικής, έχω παίξει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μου στη Μελβούρνη. Είμαι έτοιμος να πάω μέχρι το τέρμα. Αν είναι πέντε σετ, τότε είναι πέντε σετ. Αν είναι πέντε ώρες, είναι πέντε ώρες. Ανυπομονώ».

eep logo