Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4 - 1 με show Μαρσέλο!

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Οι ερυθρόλευκοι με σόου του Μαρσέλο, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο γκολ επικράτησε 4-1 των Περιστεριωτών και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους οκτώ.


Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Μπιέλ, με τον Κιάρτανσον να ισοφαρίζει στο 11ο λεπτό. Δύο γκολ πέτυχε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ στο 50' και το 65', ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έγραψε και ο Αραμπί στο 64'.


Οι ρεβάνς της διοργάνωσης δεν έχουν οριστεί, όμως θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 10-11-12 Ιανουαρίου. Αυτό το ζευγάρι διασταυρώνεται στους οκτώ με εκείνο του Λεβαδειακού με τον Άρη.

Το ματς
Το πρώτο μέρος είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Φορτούνη να χάνει ευκαιρία στο 2' και τον Ρομπάιγ στο 4'. Νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 7' ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο σκορ. Ο Μπιέλ πήρε την πάσα από τον Εμβιλά στην κορυφή έξω από την περιοχή, έκανε το πλασέ και νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0.


Η απάντηση του Ατρομήτου, ωστόσο, ήταν άμεση. Στο 11ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Κιάρτανσον σηκώθηκε πιο ψηλά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.


Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και με τους Μπιέλ - Φορτούνη προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις. Από την άλλη ο Ατρόμητος χτυπούσε στην κόντρα με τον Ρομπάιγ στο 30' και το 45+1' να χάνει μεγάλες ευκαιρίες. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο πρώτο 45λεπτο με κεφαλιές του Μπακαμπού που περνούσαν άουτ.


Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο β' μέρος και μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μαρσέλο να πετυχαίνει ένα γκολ-ποίημα στο 50ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος σταρ εξαπέλυσε μία βολίδα από τα αριστερά εκτός περιοχής με το ανάποδο πόδι, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του Γιαννιώτη.

Οι παίκτες του Μίτσελ συνέχιζαν να κυριαρχούν, με τον Μπακαμπού να βρίσκει δίχτυα, αλλά να είναι εκτεθειμένος ο Γκάρι Ροντρίγκες που τον τροφοδότησε. Στο 64ο ο Ολυμπιακός έκανε τρία τα τέρματά του.

Ο Φορτούνης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Χατζηισαΐα και ο Αραμπί έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ για το 3-1.


Ο Μαρσέλο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 65' ο Μπιέλ τσίμπησε την μπάλα για τον Μαρσέλο, εκείνος με εντυπωσιακό τρόπο νίκησε τον Μαυρομμάτη και με σουτάρα έκανε το 4-1.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα στα επόμενα λεπτά, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία με τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Μπιέλ για ακόμη ένα γκολ. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι έχουν κλειδώσει το εισιτήριο για τους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που πολύ δύσκολα μπορούν να χάσουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι, Μαρσέλο (69' Ρέαμπτσουκ), Εμβιλά, Κασάμι (61' Σαμασέκου), Αγκιμπού Καμαρά (46' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού (60' Αραμπί)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (77' Οικονομίδης), Φριτζόνσον, Ροτάριου (77' Τζοβάρας), Ρομπάιγ (68' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (68' Τζαβίδας).

Πηγή: sport24.gr

 

eep logo