"Βατερλώ" η μετάδοση του Μουντιάλ απ' τον ΑΝΤ-1

Aπό τον ελεύθερο ΑΝΤ-1 οι σημερινές μεταδόσεις

Σε ήττα άνευ προηγουμένου εξελίσσεται η μετάδοση των αγώνων ποδοσφαίρου του Μουντιάλ από τον ΑΝΤ-1, τον πρώτο μή κρατικό τηλεοπτικό σταθμό που αναλαμβάνει τη μετάδοση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος. 

Το κανάλι του Αμαρουσίου έδωσε γη και ύδωρ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ξόδεψε ένα ουκ ευκαταφρόνητο ποσό για την προώθηση της συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ-1 Plus, μέσω της οποίας οι τηλεθεατές με συνδρομή θα μπορούσαν να απολαύσουν τα παιχνίδια. 

Η... κακή μέρα φάνηκε απ' το πρωί και για την ακρίβεια από την πρεμιέρα της διοργάνωσης οπότε και εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα, με συνεχείς διακοπές και απανωτές συγγνώμες από την πλευρά του καναλιού που μάλλον εκνεύρισαν περισσότερο αντί να εξευμενίσουν τους φιλάθλους τηλεθεατές. 

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν οι σημερινοί (Τετάρτη 23/11) αγώνες να μεταδίδονται από τον ελεύθερο ΑΝΤ-1, με φήμες να λένε ότι μάλλον αυτό θα συνεχιστεί και με τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά, προς μεγάλη ανακούφιση των εν Ελλάδι ποδοσφαιρόφιλων. 

eep logo