Νέα γραφεία για την «ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ ΑΕ» στην Ζάκυνθο

1 5932

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση στον «Κόκκινο Βράχο», όπου εκπροσωπήθηκε σύσσωμος ο χώρος των τοπικών πλοιοκτητών και ιδιοκτητών τουριστικών σκαφών, η εταιρεία ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ, παρουσίασε και εγκαινίασε τα νέα της γραφεία, στα πλαίσια ανάπτυξης ενός ισχυρού δικτύου αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Κος Άρης Αρβανιτάκης, πλαισιωμένος κι από άλλα στελέχη του Φοίνικα, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πορεία του Φοίνικα, τις προοπτικές και τις δραστηριότητες του νηογνώμονα στο νησί της Ζακύνθου, ένα χρόνο μετά την αρχική του εμφάνιση εκεί.

Η μόνιμη παρουσία του οργανισμού στο νησί διασφαλίζει στους τοπικούς πλοιοκτήτες άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους, χαμηλό κόστος και ποιοτικές υπηρεσίες. Η Κα Νικολέτα Τσουκαλά που στελεχώνει ως επιθεωρητής το γραφείο έχει ήδη δυναμική παρουσία στο χώρο και συμπυκνωμένη εμπειρία στο αντικείμενο, στοιχεία που διασφαλίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος.

Η ασφάλεια πλοίων και επιβατών και η προστασία του περιβάλλοντος διασφαλίζονται πλέον με τον καλύτερο τρόπο" είπε ο Κος Αρβανιτάκης στο κλείσιμο της παρουσίασης.

Ο ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε. είναι ανώνυμη ελληνική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά και το αντικείμενο του είναι ο έλεγχος της αξιοπλοΐας των πλοίων και η έκδοση των προβλεπόμενων πιστοποιητικών για λογαριασμό διαφόρων σημαιών.

Pin It