Ξεκινά το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

1 eenarksi

To Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στις 11.30, Σταθμός ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την παραδοσιακή μίνι παρέλαση από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου στις 11.30 το πρωί και τέρμα την Πλατεία Μεταμορφώσεως, η οργανωτική ομάδα και τα πληρώματα του Χαμένου Θησαυρού θα σκορπίσουν το κλίμα της αποκριάς στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού τους! Μαζί τους για 4η συνεχή χρονιά το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilombo!
Στο κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, ένα πολύχρονο θεσμό για το καρναβάλι και την πόλη μας, συμμετέχουν ομάδες 4 έως 10 ατόμων, ηλικίας από 14 ετών και άνω, οι οποίες παίρνουν μέρος σε μία σειρά από δοκιμασίες και παιχνίδια προκειμένου να μαζέψουν πόντους και να αναδειχτούν νικητές. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία του Κυνηγιού και στην Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού.
Και αυτή τη χρονιά η διάθεση συμμετοχής στις καρναβαλικές μας παρελάσεις από τα σχολεία και τους φορείς της πόλης μας είναι μεγάλη, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν τα πληρώματα πάνω στη θεματολογία τους και τις κατασκευές των στολών τους. Ιδιαίτερα αυξημένες είναι και οι συμμετοχές από ομάδες της πόλης μας που δημιουργούν τα δικά τους πληρώματα, ανακαλύπτουν ευφάνταστα θέματα και δηλώνουν συμμετοχή στις καρναβαλικές παρελάσεις του Δήμου.
Στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr έχει αναρτηθεί η φόρμα συμμετοχής για τις Καρναβαλικές Παρελάσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Παράλληλα, στη σελίδα του Δήμου υπάρχει ειδική ενότητα στην οποία μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τη θεματολογία των πληρωμάτων και για τους τρόπους συμμετοχής στην Μεγάλη Παρέλαση. Η ενότητα ενημερώνεται καθημερινά, κάθε φορά που ένα πλήρωμα στέλνει νέες πληροφορίες.

eep logo