Celestyal Cruises: Η Σάμος στις «Εικόνες Αιγαίου» για το 2017

1 Celestyal Cruises Samos

Κορυφαίος προορισμός στο Αιγαίο, σύμφωνα με τους επιβάτες της κρουαζιέρας

Την προσθήκη της Σάμου στους προορισμούς της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου» για το 2017, ανακοίνωσε η Celestyal Cruises. Μετά από την αξιολόγηση περισσότερων από 85.000 έγκυρων ερωτηματολογίων την περασμένη χρονιά, διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες της Celestyal Cruises θεωρούν τη Σάμο, ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στο Αιγαίο.

Στο πλαίσιο αυτό και ξεκινώντας από το Μάρτιο 2017,ελήφθη η απόφαση να προστεθεί η Σάμος σε όλες τις ιδιαίτερα δημοφιλείς 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου»,προσφέροντας στους επιβάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν να επισκεφθούν είτε τη Σάμο είτε το Κουσάντασι. Την κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου», συμπληρώνουν οι προορισμοί, Μύκονος, Πάτμος, Ρόδος, Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη με αφετηρία τολιμάνι τουΠειραιά.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises δήλωσε: «Θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας την προσφορά αυθεντικών εμπειριών στους επιβάτες μας, αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις τους με στόχο την ικανοποίηση τους. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην λάβουμε υπόψη μας τη σύστασή τους να συμπεριλάβουμετο νησί της Σάμου στα 3 ήμερα και 4ήμερα δρομολόγια «Εικόνες του Αιγαίου» που πραγματοποιούμε από τον Μάρτιο έως και τις αρχές Νοεμβρίου. Θεωρούμε ότι αυτή η νέα πρωτοβουλία θα λειτουργήσει θετικά τόσο για τους επιβάτες μας, όσο και για την τοπική κοινωνία της Σάμου, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό προορισμό, ο οποίος συνδυάζει φυσική ομορφιά και πολιτισμό».

eep logo