Πρώτη νίκη για την Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων

1 IMG 20161204

Νίκη με 4-1 έφερε η ποδοσφαιρική Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων σε φιλικό παιχνίδι -το τελευταίο πριν από την έναρξη των αγώνων της, την προσεχή Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στο εργασιακό πρωτάθλημα- επί της ομάδας Νόμος, που αποτελείται από Αθηναίους δικηγόρους.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καμινίων, σε ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα και σε πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής όσμωσης, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των προσφύγων να παρουσιάζουν δείγματα της προσπάθειας τους στις προπονήσεις, αλλά κυρίως, να χαίρονται κάθε στιγμή του παιχνιδιού.

Η Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων προηγήθηκε 2-0, με τα γκολ του Μοχάμεντ Ράμπουα στο 28’ και το 38΄ ενώ μείωσαν οι δικηγόροι με τον Κοντό στο 55’.Ακολούθησε το 3-1 στο 62΄με τον Γιούσεφ Αμπέϊντ και στο 75΄πραγματοποιήθηκε το 4-1 από τον Ιππο Αλί Ιμπραχίμ.

Οι ομάδες

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (Μοχάμεντ Αφάς-Ανδρέας Σαμπάνης) : Μαχμούντ Ρουκάγια, Μοχάμεντ Τζάνου, Γιούσεφ Χουσέϊνι, Χουσεϊν Αμπάς, Γουαϊλ Σεφίρ, Σαχίρ Κεγατάμπ, Φιράς Κρεϊσέτι, Μοχάμεντ Χοσεϊνί, Χοζάφ Χαντίπ, Μοχάμεντ Ούμαρ, Μοχάμεντ Ράμπουα.
Αγωνίσθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Νούρ Αουάντ, Φαχίμ Αχμάντι, Αλί Αμίν, Μοχάμεντ Πρέντα, Γιουσέφ Αμπέϊντ, Ιππο Αλί Ιμπραχίμ, Σαμί Χασάν, Μοχάμεντ Ρέζα, Χασάν Αχμέντ, Πιλάλ Πάκρι, Αγιέτ Γάλι, Μοχάμεντ Αουάτ, Τάρεκ Χασάν.

ΝΟΜΟΣ (Γιώργος Υφαντής) : Ποθητός, Γ.Πασχάλης, Κούβελας, Βασιλείου, Κοτσανίδης, Κεραμιδάς, Τσιμπλάκης, Σφαιρόπουλος, Καράβελας, Κωνσταντινάκος, Χατζηευαγγέλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαννακόπουλος, Στυλιανίδης, Κοντός, Παπαλάμπρος, Μπάτσος, Γραμμένος, Α.Πασχάλης, Παναγιάν.

Δηλώσεις Προπονητών

Μοχάμεντ Αφάς (προπονητής Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας σε αυτό το δυνατό φιλικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο, ώστε να παρουσιάζουμε ακόμα καλύτερη εικόνα σε επίπεδο συνολικής λειτουργίας στο γήπεδο. Το σημαντικότερο από όλα; Το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά, το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας».

Ανδρέας Σαμπάνης (προπονητής Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων): «Σε γενικές γραμμές πήγαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο μέρος, με τις πολλές αλλαγές που κάναμε, ήταν φυσικό επόμενο να δυσκολευθούμε αρχικά, ωστόσο, στη συνέχεια η ροή του παιχνιδιού ήταν καλή και ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώθηκαν στο αγωνιστικό πλάνο τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν, δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Γιώργος Υφαντής (προπονητής Νόμου): «Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί με τη συμμετοχή μας σε αυτόν τον αγώνα, υπηρετήσαμε τους καλούς σκοπούς του ενώ παράλληλα μείναμε σε αγωνιστική ετοιμότητα. Ηταν μία όμορφη εμπειρία, έστω και αν χάσαμε, καθώς, αισθανθήκαμε ότι αγωνισθήκαμε και εμείς για μία σημαντική προσπάθεια. Μπράβο στα παιδιά της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων, που έχουν θέληση και αγωνιστική επιθυμία, παρά τις κακουχίες από τις οποίες πέρασαν και τους ευχόμαστε να ξεφύγουν από τις δύσκολες συγκυρίες που τους επεφύλαξε η ζωή και να πάνε καλά σε όλα τα επίπεδα».

eep logo