Συγκέντρωση φαρμάκων το Σάββατο 5 Νοεμβρίου

1 farmaka

«Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεργάζεται με το ΣΚΑΪ και την καμπάνια του «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» και καλεί τους πολίτες του να προσφέρουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016, στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, από τις 10.00 έως τις 14.00.
Τη σημερινή δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε, η στήριξη των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Ο Δήμος μας προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ανασφάλιστων συμπολιτών που δυστυχώς αυξάνονται, προχωρά στη δημιουργία κοινωνικού Φαρμακείου. Γι αυτό το λόγο, συνεργάζεται με το ΣΚΑΪ και ζητά από όποιον μπορεί να προσφέρει φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό προκειμένου να δοθούν στο νεοσύστατο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες του, προκειμένου να στηρίξουν αυτό το σημαντικό έργο: «Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ας συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας με τις δυνάμεις του, προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό το οποίο θα διατεθεί μέσω του κοινωνικού μας φαρμακείου στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Σε μία κίνηση αλληλεγγύης, προσφέρουμε τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε, αλλά μπορεί να βοηθήσουν σε θέματα υγείας τον συνάνθρωπό μας. Έτσι, από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, μπροστά από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στο Μοσχάτο, σας περιμένουμε για μία κίνηση καρδιάς».

eep logo