Φιάσκο Καλογρίτσα: Ζήτησε αναβολή για την δόση κι αποκλείεται από την αδειοδότηση!

1 kalogritsa

Ανατροπή στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης από τους τέσσερις υπερθεματιστές.
Η εταιρεία του επιχειρηματία Καλογρίτσα ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να καταθέσει τα χρήματα, ωστόσο η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική.
Σημειώνεται ότι οι υπόλοιποι τρεις (Αλαφούζος, Μαρινάκης, Κυριακού) έχουν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους, με τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 να καταθέτει το ποσό το πρωί της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης:
Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:
«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Pin It

eep logo