Πρωτάθλημα τέννις στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

1 tennis

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μοσχάτου - Ταύρου με την στήριξη του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, προκηρύσσει αγώνες πρωταθλήματος Τέννις για του πολίτες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Όροι συμμετοχής - διεξαγωγής
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί το 1998 και πριν ( ανω των 18 ) (αποδεικτικό στοιχείο η ταυτότητα) , είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου (πιστοποίηση ιδιότητας δημότη ή κατοίκου με λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο επίσημο έγγραφο) και αφού προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ή υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση αναλαμβάνοντας την ευθύνη της προσωπικής τους υγείας . Εάν η συμμετοχή των παικτών είναι μικρότερη των 32 σε κάθε κατηγορία του μονού , δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και όσοι άλλοι το επιθυμούν εκτός Δήμου .
2. Ενδυμασία ευπρεπή, βάσει του “ευ αγωνίζεσθαι.”
3. Υποχρεωτική διαιτησία εάν ζητηθεί.
4. Οι αγώνες θα διεξάγονται για τους δύο πρώτους γύρους σε 2 νικηφόρα sets των 4 games με tie-break στο 3-3. Από τον 3ο γύρο, οι αγώνες θα διεξάγονται σε 2 νικηφόρα sets των 6 games με tie-break στο 6-6. Σε περίπτωση 3ου set (1-1) θα παίζεται super tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντους.
5. Η συμμετοχή του κάθε αθλητή είναι 10€ για το μονό (+5€ για το διπλό ή μικτό ).
6. Το διπλό ανδρών-γυναικών ή μικτό, θα διεξαχθεί εφ’ όσον οι συμμετοχές είναι τουλάχιστον 8 ζευγάρια σε κάθε κατηγορία και το επιτρέψει το χρονοδιάγραμμα των αγώνων.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
Δευτέρα έως Παρασκευή:17:00-22:00 & Σάββατο-Κυριακή 9:00-14:00 & 17:00-22:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ: ΟΛΥΜΠΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΜΟΣΧΑΤΟ
ΕΙΔΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ : QUICK

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η επιλογή των αθλητών/τριών για την κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει με κλήρωση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/09/2016 & ΩΡΑ 18:00, στο γήπεδο που θα διεξαχθούν οι αγώνες . Οι αθλητές θα ενημερωθούν για το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων , είτε με e-mail , είτε καλώντας από τις 19.00 και μετά στο 6947 404066 , στην περίπτωση που δεν έχουν λάβουν για κάποιον λόγο την ηλεκτρονική ενημέρωση .

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Από την ΠΕΜΠΤΗ 08/09/2016 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/09/2016 στις 17:00 , μέσω e-mail.Για την συμμετοχή στην κλήρωση των αγώνων, θα πρέπει μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης να έχουν προσκομισθεί τα απαιτούμενα αποδεικτικά έγγραφα & να έχει εξοφληθεί το αντίτιμο της συμμετοχής στον κ. Διακάκη Λεωνίδα ( κάθε Δε .Τρ. & Πε. 17:00-22:00 στο γήπεδο τέννις επί των οδών Πλάτωνος & Λ. Κατσώνη).
E-MAIL ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : leonidas.diakakis@gmail.com
δηλώνοντας :
• Το ονοματεπώνυμο
• την ηλικία
• την κατηγορία
• αν είναι δημότης ή κάτοικος Μοσχάτου –Ταύρου
• τηλέφωνο επικοινωνίας ( κατά προτίμηση κινητό )
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : Παπασταθακόπουλος Παναγιώτης
ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : Διακάκης Λεωνίδας
ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ : Χαλκιάς Βασίλης

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ: Στον πρώτο & δεύτερο νικητή κάθε κατηγορίας θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Στον τρίτο και τέταρτο νικητή κάθε κατηγορίας θα δοθούν μετάλλια.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα .
Οι τελικοί αγώνες κάθε κατηγορίας και οι απονομές θα γίνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 02/10/2016.
Σε όλους τους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος, που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των απονομών, θα κληρωθούν τα εξής δώρα:
1. Μία ρακέτα τένις της επιλογής του/ης, της εταιρείας YONEX.
2. Ένα ζευγάρι παπούτσια της επιλογής του/ης , της εταιρείας YONEX .
3. Μία τσάντα 4 ή 6 θέσεων της επιλογής του/ης, της εταιρείας YONEX.
4. 5 χορδές μαζί με την τοποθέτηση στη ρακέτα του/ης, της εταιρείας YONEX.
5. 5 κουτιά μπάλες Slazenger ή Dunlop της επιλογής του/ης.

Το πρόγραμμα των αγώνων ενδέχεται να τροποποιηθεί αναλόγως των καιρικών ή άλλων συνθηκών.

eep logo