Συνέλαβαν Δήμαρχο με τη διαδικασία του αυτοφώρου

1 leipsoi

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος, την Παρασκευή (2-9-2016) το απόγευμα, συνέλαβαν τον Δήμαρχο Λειψών κ. Φώτη Μάγγο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lerosnews.gr. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Παρασκευή το πρωί, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου (ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Π), εγκρίθηκε η μελέτη του έργου «Κατασκευή ράμπας στο λιμένα Λειψών» και εκτέλεσής του με χρηματοδότηση από την εταιρεία «Blue Star Ferries».

Το συγκεκριμένο έργο κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντικό για το ακριτικό νησί, διότι σύμφωνα με την εταιρεία «Blue Star Ferries», οι υπάρχουσες συνθήκες στο λιμάνι των Λειψών δεν είναι οι ενδεδειγμένες για το πλοίο «Blue Star Patmos», (το οποίο δρομολογήθηκε πρόσφατα στη γραμμή των Δωδεκανήσων), και χρειάζεται άμεσα να κατασκευαστεί μια ράμπα για τη διευκόλυνση των επιβατών αλλά και του πλοίου, με χρηματοδότηση μάλιστα, της ίδιας της εταιρείας!

Έτσι ο Δήμαρχος Λειψών φέρεται να αποφάσισε την άμεση κατασκευή της ράμπας, προφανώς γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την έγκριση ενός λιμενικού έργου, καθυστερούν υπέρμετρα.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του κ. Μάγγου από στελέχη του Λιμενικού, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμαρχος Λειψών αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή Εισαγγελέα, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε ρητή τακτική δικάσιμος.

epoli.gr

Pin It

eep logo