Γράψ’ το στο Ζαγόρι...

1 zagori

Πενθήμερο σεμινάριο δημιουργικής γραφής, με τον συγγραφέα Μιχάλη Σπέγγο, θα πραγματοποιηθεί στην Επέκεινα χώρα, στη Βίτσα Ζαγορίου, από 19 ως 23 Αυγούστου.

Η σχετική ανακοίνωση για τον Κύκλο LLB της Litterature in Land Beyond, αναφέρει:
«Σας αρέσουν οι ιστορίες;
Σας αρέσει να λέτε ιστορίες;
Σας αρέσει να κατασκευάσετε και να πείτε τις δικές σας ιστορίες;
Θα σας άρεσε να τις γράψετε;
Θα σας άρεσε να τις μοιραστείτε με άλλους σαν εσάς , να ακούσετε τη γνώμη τους, να ακούσετε τη γνώμη κάποιου ή κάποιων που έχουν εκδώσει ένα σημαντικό αριθμό από ιστορίες;
«Ελάτε να μάθετε, να ακούσετε, να πείτε και να γράψετε. Μέσα σε μια υπέροχη φύση, περιβάλλον κατάλληλο για στοχασμό, έμπνευση και δημιουργία. Φυσική και πνευματική άσκηση.
Σε πέντε ημέρες θα καλύψετε δώδεκα ενότητες, διαδικασία διδασκαλίας και συγγραφής".

Βασικές τεχνικές αφήγησης, χαρακτήρας, γλώσσα, καταστάσεις, διάλογος, περιγραφή αποτελούν τις βασικές ενότητες. Στο τέλος κάθε συμμετέχων θα γράψει μια ιστορία, την οποία θα εξετάσει ο επιβλέπων και θα σας πει τη γνώμη του.

Γλώσσα εργασίας: Ελληνικά
Περιορισμένος αριθμός θέσεων: 25.

Για να δηλώσετε συμμετοχή γράψτε στο info@epekeinahora.gr, επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας μαζί με ένα σημείωμα με τους λόγους που θέλετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Το κόστος συμμετοχής είναι 250 ευρώ και περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, lunchboxes, βραδυνά φαγητά σε ταβέρνα χωρίς τα ποτά, αναμνηστικό T-shirt και γραφική ύλη..

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα γαι το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής στην «Επέκεινα χώρα»

Pin It

eep logo