Πανευρωπαϊκή Κινητοποίηση των PES Activists Greece για τις offshore!

1 off shore companies

Οι PES Activists Greece έχουν ξεκινήσει πανευρωπαϊκή καμπάνια με με σύνθημα "Ας σταματήσουμε την ελληνική offshore κυβέρνηση!" και αίτημα την απόσυρση της απαράδεκτης ρύθμισης που πέρασε εν κρυπτώ για τις offshore.
Το κείμενο της καμπάνιας έχει ως εξής:

Ας σταματήσουμε την ελληνική "offshore" κυβέρνηση!

Πάνω από 200 δις είναι κρυμμένα σε φορολογικούς παραδείσους. Πάνω από 200 δις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για έργα υποδομών για την υγεία και την εκπαίδευση των πολιτών της Ένωσης. Εκατοντάδες πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί απο όλη την Ευρώπη βρέθηκαν πριν απο μερικές εβδομάδες στα panamapapers να έμπλεκονται σε σοβαρές υποθέσεις φοροαποφυγής σε βάρος των απλών πολιτών της Ένωσης.

Με αυτά τα δεδομένα η ελλήνική κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου επέλεξε να κρύψει μέσα στο πολυνομοσχέδιο των 7500 σελίδων του τρίτου μνημονίου, άρθρο που επιτρέπει σε βουλευτές και Υπουργούς τη συμμετοχή τους σε εταιρίες με έδρα φορολογικούς παραδείσους.

Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας για να ανακληθεί η σκανδαλώδης αυτή διάταξη που επιτρέπει σε Υπουργούς, Βουλευτές και αξιωματούχους του Δημοσίου να εκμεταλλέυονατι τις φορολογικές ελαφρύνσεις φορολογικών παραδείσων, την ώρα μάλιστα που οι Έλληνες πολίτες υποφέρουν από την Υπερφορολόγηση.

Μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε ! Mαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για φορολογική δικαιοσύνη!

Stop the “offshore” Greek Government! #TaxJustice Now.

Pin It