ΑΣΕΠ: Εξώδικο 130 και πλέον υποψηφίων για το διαγωνισμό της 4ης Μαρτίου

Ζητούν την επανάληψή του.

Ο κύβος ερρίφθη! Υποψήφιοι του ΑΣΕΠ, όπως είχε προαναγγείλει το NEW 24/7 απέστειλαν εξωδικο προς το γραφείο προέδρου του ΑΣΕΠ (αλλά και προς το γραφείο του Πρωθυπουργού) ζητώντας την επανάληψη του διαγωνισμού της 4ης Μαρτίου (2Γ/2002).

Το εξώδικο αποστέλλουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περισσότεροι από 130 υποψήφιοι του ΑΣΕΠ οι οποίοι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού διαπίστωσαν δυσλειτουργίες που κατά τη γνώμη τους θέτουν εν αμφιβόλω την αξιοπιστία της διαδικασίας.


Οι σημαντικότερες εξ αυτών, όπως έχουμε και άλλες φορές καταγράψει, έχουν να κάνουν με τα χρονικά όρια τα οποία από εξεταστικό τμήμα σε εξεταστικό τμήμα διέφεραν. Επίσης, η σχετική διευκρίνιση και η διόρθωση θέματος στην ενότητα των δεξιοτήτων δεν δόθηκε στο σύνολο των υποψηφίων αφού πολλοί είχαν αποχωρήσει από τα κέντρα πριν αυτή φτάσει.

Με το εξώδικό τους, το οποίο θα κοινοποιηθεί είτε το απόγευμα της Πέμπτης είτε την Παρασκευή, οι υποψήφιοι ζητούν την επανάληψη του συνόλου του διαγωνισμού ή έστω μέρους (της ενότητας δεξιοτήτων στην οποία παρατηρήθηκαν τα περισσότερα προβλήματα).

Αναμένεται δε να υπάρξουν ενστάσεις με την ανάρτηση των ομαδικών πινάκων και εν συνεχεία ακόμα και δικαστικές προσφυγές κάτι που σημαίνει ότι υπό προϋποθέσεις η τύχη του εν λόγω διαγωνισμού μπορεί να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του.

Ο ΑΣΕΠ θα τοποθετηθεί μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου και αφού αυτό μελετηθεί ενδελεχώς.

(news247.gr)

eep logo