Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβες σε σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία

Oλοκληρώθηκαν οι έλεγχοι από την ΕΛΑΣ - Λήξη συναγερμού

Φάρσα αποδείχθηκαν, τελικά, τα τηλεφωνήματα από άγνωστο άτομο για τοποθέτηση βομβών στον σταθμό Λαρίσης και σε δύο ξενοδοχεία, με την ΕΛΑΣ να προχωρά σε λήξη του συναγερμού.

Συγκεκριμένα, αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί όταν άγνωστος τηλεφώνησε στις Αρχές και υποστήριξε πως έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε τρία σημεία στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες θα εκραγούν τις επόμενες ώρες.

Ο άγνωστος άνδρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στη Θ. Δηλιγιάννη, πλησίον του Μεταξουργείου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την περιοχή.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στα εξής σημεία: Στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού μέχρι το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λιοσίων.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο, τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ δεν εντόπισα κάτι ύποπτο στα σημεία, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά.

eep logo