Θεσσαλονίκη: Δύο άντρες εντοπίστηκαν στη θάλασσα

Είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, όταν στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών εντοπίστηκαν δύο άντρες. Χωρίς τις αισθήσεις του ο ένας απο τους δύο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ήταν γύρω στις 15.00 το μεσημέρι όταν μέσα στη θάλασσα και κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντοπίστηκαν οι δύο άντρες. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και μετά από επιχείρηση που στήθηκε, κατάφεραν να τους βγάλουν στη στεριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Πολωνούς τουρίστες, 35-40 ετών, που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσαν στη θάλασσα.

Ο ένας είναι καλά στην υγεία του, όμως ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομία, λιμενικό και κινητή μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και μέλη της εθελοντικής ομαδας ΕΘΟΠΑΚ Θερμαικού σε περίπτωση που απαιτούνταν η βοήθεια τους.

ETEKA_Desktop

eep logo