Καραμπόλα με οκτώ αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Κατεχάκη


Συνέπεια της κακοκαιρίας στην Αττική

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (10.01.2023) στη Λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ το κύμα κακοκαιρίας που «χτυπά» και την Αττική έχει δημιουργήσει εδώ και ώρες προβλήματα στους δρόμους. Ειδικότερα, έγινε καραμπόλα στο ρεύμα προς Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αττικής Οδού.

Στο τροχαίο στην Λεωφόρο Κατεχάκη εμπλέκονται συνολικά 8 αυτοκίνητα και η καραμπόλα δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία. Τα οχήματα για αρκετή ώρα κινούνται μόνο από την δεξιά λωρίδα, ενώ πλέον η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την καραμπόλα έχουν τραυματιστεί δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ένας από τους τραυματίες είναι 19 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι για αρκετή ώρα υπήρχαν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το σημείο. Από τα 8 αυτοκίνητα της καραμπόλας, σύμφωνα με την Τροχαία, αρχικά απομακρύνθηκαν τα 3. Αργότερα απομακρύνθηκαν και τα υπόλοιπα 5 που παρέμεναν στις δυο λωρίδες, δημιουργώντας προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων.

Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κακοκαιρίας έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και σε άλλα σημεία της Αττικής.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή από την κακοκαιρία παρατηρείται στον Κηφισό. Η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας είναι πήχτρα από την σφοδρή βροχόπτωση που έφερε η αλλαγή του καιρού και τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές και στα δυο ρεύματα σε πολλά σημεία.

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία που χτυπάει την Αττική – Σε ποια σημεία επικρατεί κυκλοφοριακό χάος

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί και στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνου (από Δαφνί έως τα διυλιστήρια), αλλά και σε πολλούς κεντρικούς δρόμους όπως η Λεωφόρος Ποσειδώνος (από Αλίμου ως Πειραιά), η Λεωφόρο Αλεξάνδρας (άνοδος), η Μεσογείων (από Χολαργό προς Αθήνα), η Λεωφόρος Κηφισίας (κάθοδος από κόσμο Παραδείσου έως Υγεία).

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα, Αναστασία Σταματοπούλου (newsit.gr)

 

eep logo