Φ.Γεννηματά: Έργο ΠΑΣΟΚ το Μετρό!

gennimata metro korydallou

Περιοδεία πραγματοποίησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στην Β’ Περιφέρεια Πειραιά. Κατά την επίσκεψή της στο εργοτάξιο του μετρό στη Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, η Φ.Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε σήμερα εδώ γιατί πιστεύουμε ότι η επέκταση του μετρό προς τον Πειραιά είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Το μετρό είναι ένα έργο που το εμπνεύστηκε, το σχεδίασε, το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ. Και η επέκταση αυτή είναι μια ανάσα ζωής σε περιοχές που έχουν πραγματικά ανάγκη στον Πειραιά, στην Αγία Βαρβάρα, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια.
Το έργο καθυστέρησε τους προηγούμενους μήνες, σταμάτησε, αντιμετώπισε προβλήματα με τα capital controls, αλλά θα πρέπει τώρα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, τις εργασίες για να προλάβουμε τους χρόνους, γιατί το έργο αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για ανθρώπους, για οικογένειες που έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση τα τελευταία χρόνια».

Επιπλέον η Φώφη Γεννηματά ευχήθηκε και δημόσια συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Ν.Δ, δηλώνοντας ότι «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η συντηρητική παράταξη επέλεξε για δεύτερη φορά να εκλέξει τον αρχηγό της με τη συμμετοχή της βάσης της, τη συμμετοχή των πολιτών της κοινωνίας. Είναι μια πρόταση του ΠΑΣΟΚ που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.
Με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος. Οι νεοφιλελεύθερες εξάλλου αντιλήψεις εφαρμόζονται καθημερινά και από αυτή την κυβέρνηση με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ασφαλιστικό. Εμείς έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να δυναμώσουμε το δικό μας σπίτι που είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και σε αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβω άμεσα νέες πρωτοβουλίες».

eep logo