Συνελήφθη ο "Δράκος του Πειραιά"

Είχε αποφυλακιστεί τον Απρίλιο. 

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών είναι ο άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού κατά της 20χρονης, στη Νίκαια, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο αποκαλούμενος και ως «δράκος του Πειραιά» είχε συλληφθεί το 2018 για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε μόλις τον Απρίλιο του 2022, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Αφορμή για την σύλληψή του στάθηκε η σεξουαλική επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσε στην 20χρονη. Η γυναίκα αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι γείτονες να ακούσουν τις εκκλήσεις της για βοήθεια και να ενημερώσουν την Αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. και έπειτα από αναζητήσεις, συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 28-29 ετών, αλβανικής καταγωγής. Η 20χρονη κλήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές μετά τη σύλληψή του και τον αναγνώρισε.


Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος και για ακόμη δύο επιθέσεις εναντίον γυναικών στα Καμίνια. Οι δύο καταγγέλλουσες κλήθηκαν στην Αστυνομία για να τον αναγνωρίσουν όμως, δεν ήταν σίγουρες κι έτσι ούτε επιβεβαίωσαν ούτε και διέψευσαν ότι είναι αυτός ο δράστης των επιθέσεων.

(Με πληροφορίες από το enikos.gr)

eep logo