Νέος εξοπλισμός καθαριότητας

sarothro

Στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Με την παραλαβή νέου εξοπλισμού για την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ενισχύεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για μία πόλη καθαρή, με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών της. Συγκεκριμένα, ο Δήμος παρέλαβε 130 νέους κάδους καθαριότητας, ένα αναρροφητικό σάρωθρο και ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, εξοπλισμός που ενισχύει τον ήδη υπάρχοντα του Δήμου, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να παραληφθεί άλλο ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας.
Ο προϋπολογισμός αυτών των σημαντικών επενδύσεων στον πάγιο εξοπλισμό του Δήμου, συνολικής αξίας 457.585 €, προέρχεται από τα ανταποδοτικά Δημοτικά Τέλη, στα οποία γίνεται συνετή διαχείριση, με αποτέλεσμα να μην έχουν γίνει αυξήσεις από το 2012 μέχρι και σήμερα, αλλά και για τη νέα χρονιά.
Με την αγορά του νέου εξοπλισμού και ιδιαίτερα των οχημάτων καθαριότητας αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας, πραγματοποιείται η δέσμευση που είχε αναλάβει η Δημοτική Αρχή για λειτουργία ενός νέου σύγχρονου συστήματος καθαριότητας του Δήμου μας, ο οποίος σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική δράση, θα συμβάλλουν στην ποιότητα της ζωής μας.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ακόμα και αυτές τις δύσκολες εποχές που η Τοπική Αυτοδιοίκηση δοκιμάζεται, εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για να έχουμε ένα Δήμο πρότυπο, με έργα και δράσεις ικανές να συμβάλλουν στην ποιότητα της ζωής των πολιτών μας. Γι αυτό το λόγο προχωρήσαμε σε αγορά νέου εξοπλισμού καθαριότητας, αφού οι ανάγκες των πολιτών και της πόλης στον τομέα αυτό αυξάνονται και σχεδιάζουμε, όπως και είχαμε υποσχεθεί άλλωστε, να προχωρήσουμε στην αγορά νέων απορριμματοφόρων αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας. Ενέργεια η οποία θα συνεχιστεί με βάση τη συνετή διαχείρισή μας επί των οικονομικών του Δήμου μας.»

 

ETEKA_Desktop

eep logo