Social Media και τουρισμός

travel massive

Τo Travel Massive φτάνει στην Κρήτη...

Το Travel Massive.com, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

Δημιουργήθηκε έτσι το Chapter (Κεφάλαιο) Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας. Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπεύουμε να προωθήσουμε τη Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete.
Η πρώτη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί σε 3 διαφορετικές πόλεις της Κρήτης για την 4/5/6 Δεκεμβρίου 2015 σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο αντίστοιχα.

Στόχος για το 2016 είναι Crete4Seasons και μακροπρόθεσμη πρόκληση είναι να βρεθεί ένας τρόπος για να έλθουν τουρίστες στην Κρήτη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, κάθε εποχή.

Η πρώτη εκδήλωση θα έχει τον τίτλο «Πώς τα social media θα μπορούσαν να συμβάλουν στην προώθηση του τουρισμού" και θα περιλαμβάνει διεθνείς ομιλητές και σεμινάρια και φυσικά μπόλικη συζήτηση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα Χανιά 4/12 στις 18:00-20:00 στο CoMe, στο Ρέθυμνο 5/12 στις 12:00-14:00 στο Living Room και στο Ηράκλειο, την Κυριακή 6/12 στις 12:00-14:00 στο καφέ Marina στο λιμάνι του Ηρακλείου.

eep logo