Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

koinwniko pantopwleio

Αιτήσεις από 2 έως 30 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχίζει τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών του ομάδων με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οι αιτήσεις για την παροχή ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο μας θα κατατίθενται από 2 έως 30 Νοεμβρίου 2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου στο Μοσχάτο και Πειραιώς και Επταλόφου στον Ταύρο).
Η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται βάσει κριτηρίων, ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τα δικαιολογητικά διατίθενται επίσης από το Γραφείο Ενημέρωσης στο Μοσχάτο (σταθμό ΗΣΑΠ Μοσχάτου) και από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας στον Ταύρο (κτίριο 1, Πειραιώς και Επταλόφου).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, στο 2109418655 για το Μοσχάτο και στο 2103462125 για τον Ταύρο.