Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης στην 85η ΔΕΘ

eeteaa 4419

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του Υπουργείου Εσωτερικών

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) συμμετείχε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του Υπουργείου Εσωτερικών.
Σκοπός αυτής της συμμετοχής ήταν η προβολή του αναπτυξιακού έργου της Εταιρίας στον ευαίσθητο και καίριο χώρο της Αυτοδιοίκησης, για περισσότερα από 35 χρόνια..

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Μαραβέλιας, η Αντιπρόεδρος Εύα Γκόγκου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων, συνόδεψαν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, κ.κ. Μάκη Βορίδη και Στέλιο Πέτσα, στον εκθεσιακό χώρο της ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να υποδεχτούν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, οι κ.κ. Μαραβέλιας και Σπυρίδων είχαν σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς παράγοντες από όλη την επικράτεια. Ενώ ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν στο Δήμο.
Επίσης, συμμετείχαν στο Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ που συνεδρίασε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ενημερώθηκαν για τα θέματα που απασχολούν το γραφείο της ΕΕΤΑΑ, στην πόλη.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι, η συμμετοχή της ΕΕΤΑΑ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατέδειξε για μια ακόμη φορά το ουσιαστικό έργο που επιτελεί, σε θέματα τοπικής ανάπτυξης, ως θεσμοθετημένος τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τ.Α. Α' και Β' βαθμού, καθώς και φορέων της Κεντρικής Διοίκησης.

eep logo