Ρεκόρ συμμετοχών στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

KOPILASIA

700 αθλητές από 30 ναυτικούς ομίλους σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου

Με αριθμό συμμετοχών που ξεπερνά κάθε προηγούμενη διοργάνωση, ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες του 87ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στην Καστοριά.

Επτακόσιοι αθλητές από 30 Ναυτικούς ομίλους της χώρας με τους προπονητές τους βρίσκονται ήδη στην Καστοριά ενώ εδώ και μέρες έχει εγκατασταθεί στην ακριτική πόλη σύσσωμο και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας με το στελεχιακό του δυναμικό όπου μαζί με τον Έφορο της Ομοσπονδίας και Αλυτάρχη των αγώνων, Καστοριανό Κώστα Παπαγιάννη, φροντίζουν ώστε να διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα αντάξιο του υψηλού επιπέδου των αθλητών της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Λόγω των μέτρων για την αποτροπή της πανδημίας το πρωτάθλημα γίνεται σε μια διοργάνωση -έγινε και το 2020- και όχι σε δύο όπως στο παρελθόν ενώ έχει προβλεφθεί να διαγωνιστούν και αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων που συνήθως διαγωνίζονταν μόνο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά.

Σημαντικός αρωγός στην διοργάνωση του πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι ο Δήμος Καστοριάς, που έχει φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα τις λεπτομέρειες εντός και εκτός της λίμνης για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

eep logo