Evogreen: Η νέα δύναμη στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας έχει ελληνο-αραβική προέλευση

evogreen 120621 1

Κοινοπραξία της Bee’ah και της Polygreen, με βάση τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η κοινοπραξία της Bee’ah και της Polygreen, με βάση τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα προσφέρει καινοτόμες λύσεις περιβαλλοντικής διαχείρισης θαλάσσιου και χερσαίου περιβάλλοντος, δίνοντας παράλληλα ώθηση στην κυκλική οικονομία, τόσο στα ΗΑΕ, όσο και την ευρύτερη περιοχή

Η Bee’ah, η πρωτοπόρος εταιρία στον τομέα της βιωσιμότητας στη Μέση Ανατολή, και η Polygreen, η ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία που παρέχει διεθνώς ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις κυκλικής οικονομίας, παρουσίασαν σήμερα την Evogreen, μια νέα κοινοπραξία που προσφέρει καινοτόμες λύσεις διαχείρισης του χερσαίου και του θαλάσσιου περιβάλλοντος, με σκοπό την προώθηση της αειφορίας και της κυκλικής οικονομίας. Η νέα εταιρεία, μέσα από προηγμένες λύσεις διαχείρισης αποβλήτων, επεμβαίνει δραστικά και αντιμετωπίζει περιστατικά θαλάσσιας ρύπανσης, βοηθώντας τους ωκεανούς να παραμένουν καθαροί. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η Bee’ah και η Polygreen, δημιουργούν ένα καινούριο σημείο αναφοράς στον τομέα της περιβαλλοντικής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η επίσημη τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την Evogreen πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Four Seasons Astir Palace Athens, παρουσία της διοίκησης και ανωτάτων στελεχών της Bee’ah και της Polygreen και εκπροσώπων της πολιτείας.

Ο κ. Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen, δήλωσε: «Η ίδρυση της Evogreen αποτελεί ορόσημο στην παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η Polygreen, με ιδιαίτερη περηφάνια, ενώνει τις δυνάμεις της με την Bee’ah, εισφέροντας την τεχνογνωσία και τις υποδομές της προκειμένου να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυό της στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Μέσα από αυτήν την κοινοπραξία αναπτύσσεται ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ Ελλάδας και ΗΑΕ ο οποίος εμβαθύνει και ενισχύει τις διμερείς σχέσεις, ανοίγοντας έναν ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο δρόμο».

evogreen 210621 2

eep logo