TUI Aυστρίας: Γεμάτες πτήσεις προς Κρήτη τον Ιούνιο

tui atlantica caldera creta

Πρώτη σε ζήτηση η Ελλάδα για το καλοκαίρι

Γεμάτες πτήσεις της TUI από την Αυστρία περιμένει η Κρήτη τον Ιούνιο, με τον τουρ οπερέιτορ να ενισχύει την προσφορά του σε συνεργασία με την Austrian Airlines προσφέροντας επιπλέον πτήση από τη Βιέννη προς Κρήτη στις 29 Μαϊου.

Τα ταξίδια στη Μεσόγειο αναμένεται να έχουν μεγάλη ζήτηση το 2021 όπως εκτιμά η TUI Αυστρίας και η Ελλάδα είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός.

Εκτός από την Ελλάδα, ο τουρ οπερέιτορ αναμένει μια καλή καλοκαιρινή σεζόν και για την Ισπανία και, από τον Ιούλιο για την Κύπρο.

Οι κρατήσεις μέχρι στιγμής δείχνουν ότι οι οικογένειες Αυστριακών είναι εκείνες που προτιμούν κατά κύριο λόγο την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως προηγούνται έναντι των υπόλοιπων προορισμών της περιοχής όσον αφορά τις προτιμήσεις των Αυστριακών και προσφέρουν το μεγαλύτερο εύρος επιλογών.

Όμως και μικρότερα νησιά, όπως η Κάρπαθος και η Ζάκυνθος, καταγράφουν ζήτηση.

Η TUI προσφέρει συνολικά 4.500 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και προκειμένου να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων έχει μεγάλο εύρος για το 2021 προσφέροντας επιλογές για κάθε ταξιδιώτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της TUI Αυστρίας.

Εκτός από την Ελλάδα, την Ισπανία και την Κύπρο, η TUI αναμένει καλή ζήτηση και για Ιταλία και Κροατία.

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο TUI Kids Club Mayor Capo di Corfu ξεκινά τη λειτουργία του με σκοπό να υποδεχθεί οικογένειες στην Κέρκυρα.

tornosnews.gr

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ