«Δημιουργώντας τα δικά μας Χριστούγεννα»

xmas ergastiri

Εορταστικό διαδικτυακό εργαστήρι στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

 

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά, την Πέμπτη 24/12 και ώρα 13:00. Η εκδήλωση θα προβληθεί στο site του Δήμου: http://dimosmoschatou-tavrou.gr/live/

Με κύρια εργαλεία τη φαντασία και την καλή διάθεση, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία στο διαδικτυακό εργαστήρι να δημιουργήσουν όμορφες χειροτεχνίες, αλλά και μια χριστουγεννιάτικη κάρτα για να τη χαρίσουν στην οικογένειά τους και στους φίλους τους, χρησιμοποιώντας υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής: χαρτόνια, μαρκαδόροι, τέμπερες (ή νερομπογιές), ψαλίδι, κόλλα, πομ πομ (ή βαμβάκι), κουμπιά, παλιά κάλτσα (ανοιχτού χρώματος-λευκού), κορδέλες, χάρτινα ποτηράκια (ό,τι χρώμα έχουμε) και πιατάκια, πινέζα (ή γαρύφαλλο που χρησιμοποιούμε στο φαγητό) και φυσικά́ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ μας!!

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφες, δημιουργικές χριστουγεννιάτικες στιγμές!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για όλους, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας δημιούργησαν ένα διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους, με όμορφες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, το οποίο γονείς και παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου μας. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και χαρά»!

 

eep logo