Έναρξη για τη διαδικτυακή πλατφόρμα διαβούλευσης

internet site

Στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Σε μία προσπάθεια για προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών και των φορέων της πόλης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα σχέδια, στις προτεραιότητες και στις αποφάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν, τίθεται σε λειτουργία η διαδικτυακή πλατφόρμα διαβούλευσης του Δήμου.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα διαβούλευσης είναι προσβάσιμη στο σύνδεσμο: http://hello.crowdapps.net/participation-moschato-tauros/. Πρόσβαση υπάρχει και από τη σελίδα του Δήμου www.dimosmoschatou-tavrou.gr, στο σχετικό banner. Στην πλατφόρμα καλούνται οι πολίτες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου αλλά και οι επιμέρους συλλογικοί φορείς να καταθέσουν τις απόψεις τους επί των, προτεινόμενων από το Δήμο, έργων και δράσεων ή να προτείνουν τις δικές τους ιδέες και προτάσεις για έργα προς υλοποίηση. Πέραν των προτάσεων, οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού των ήδη αναρτημένων προτάσεων, με στόχο την εκκίνηση ενός εποικοδομητικού διαλόγου πάνω σε ποικίλες θεματικές που αφορούν το Δήμο και τις παρεχόμενες προς τους δημότες υπηρεσίες του.
Η πλατφόρμα Διαβούλευσης θα αποτελέσει, επίσης, το κατεξοχήν εργαλείο για τη διαμόρφωση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Έργων και Δράσεων του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου για την τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο 2015 - 2020.

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Με την διαδικτυακή πλατφόρμα διαβούλευσης γίνεται πλέον η συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στο σχεδιασμό και στη διαμόρφωση των ενεργειών και των έργων στο Δήμο μας πιο άμεση από ποτέ. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διαμορφώνουμε από κοινού τις ενέργειες που συνθέτουν τη στρατηγική μας, ενώ παράλληλα επισπεύδονται οι διαδικασίες των συλλογικών αποφάσεων για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων σε Μοσχάτο και Ταύρο. Είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφτείτε όλοι την πλατφόρμα διαβούλευσης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν Δήμο πρότυπο, με ποιότητα ζωής και ενεργό συμμετοχή.»

ETEKA_Desktop

eep logo