Δύο νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία στη Δημοτική Συγκοινωνία Μοσχάτου - Ταύρου

leoforeio rampa

Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγιά τους

 

Δύο νέα σύγχρονα λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας απέκτησε ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου για την εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω της Δημοτικής Συγκοινωνίας και σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, ξεκίνησαν τα δρομολόγιά τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αντί εγκαινίων, λόγω της πανδημίας, επέλεξε συμβολικά χθες (18/11) να είναι ο πρώτος επιβάτης, στο ένα εκ των δύο λεωφορείων.

leoforeio esoteriko 2

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά, δίνουμε στην κυκλοφορία για χρήση από τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου, δύο υπερσύγχρονα λεωφορεία, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και ασφαλέστατα. Κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε υποσχεθεί. Ολοκληρώσαμε την ανανέωση του στόλου μας, κόστους 1.800.000€. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη νέος, διεθνής διαγωνισμός προμήθειας οχημάτων, προϋπολογισμού 500.000€. Τα λεφτά των δημοτών επιστρέφουν στους δημότες με τον καλύτερο τρόπο, για να αξιοποιηθούν προς όφελος της κοινωνίας. Συνεχίζουμε το έργο μας, μένουμε ασφαλείς και ο Δήμος με τις υπηρεσίες, τους υπαλλήλους και τους αιρετούς του είναι πάντα κοντά σας».

eep logo