"H Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας ξεκινά!"

komision flags

Διαδικτυακή εκδήλωση από τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη

Ο Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης διοργανώνει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 5μ.μ., διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για την έρευνα και την καινοτομία, μέσω συμμετοχής στην «Πρόσκληση για την Πράσινη Συμφωνία» (“Green Deal Call”).

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι προσδοκίες της Πρόσκλησης αλλά και τα αποτελέσματα που αναμένονται να επιτευχθούν, δίνοντας έμφαση στις θεματικές ενότητες που αφορούν την αύξηση των κλιματικών φιλοδοξιών, την ενδυνάμωση των πολιτών και της πολιτικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Πρόγραμμα εκδήλωσης
17:00 - 17:10 – Πέτρος ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ευρωβουλευτής: Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που την στηρίζουν.
17:10 - 17:20 – Γρηγόρης ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ, Αντιπρόεδρος FoodScale Hub, Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης: HORIZON 2020, το χρηματοδοτικό εργαλείο που πλαισιώνει την Πρόσκληση υποβολής προτάσεων έργων έρευνας και καινοτομίας Πράσινης Συμφωνίας (EGD call)
17:20 - 17:35 – Άννα ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΚ, Υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Χρηματοδότησης στο Γραφείο Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη: Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Θεματική Ενότητας 1: Αύξηση των κλιματικών φιλοδοξιών και Θεματική Ενότητα 10: Ενδυνάμωση των πολιτών
17:35 – 17:45 – Γρηγόρης ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ: Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Θεματική Ενότητα 6: Από το αγρόκτημα στο πιάτο
17:45 – 17:55 – Ερωτήσεις & Απαντήσεις
17:55 -18:00 –   Πέτρος ΚΟΚΚΑΛΗΣ: Επίλογος

eep logo