Νέα Διοικητική Ομάδα για τη Liknoss

liknoss 20years logo

Στόχος της η γρήγορη επέκταση στις διεθνείς αγορές

Η Liknoss, ηγέτιδα εταιρεία στα προϊόντα λογισμικού και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών συστημάτων κρατήσεων και εισιτηρίων σε Ελλάδα και εταιρεία μέλος του North Star Group, με στόχο τη γρήγορη επέκταση της στις διεθνείς αγορές και το μετασχηματισμό της σε έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους τεχνολογικούς οργανισμούς στον κλάδο του Travel & Entertainment ανακοινώνει τη νέα διοικητική της ομάδα.

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται ο κ. Gareth Hughes, υψηλόβαθμο στέλεχος του ναυτιλιακού κλάδου με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις. Ο κ. Hughes είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Gloucester και MSc στη Ναυτιλία, το Διεθνές Εμπόριο και τα Χρηματοοικονομικά του Cass Business School και σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Ναυτιλιακής Εταιρείας, Nikki Shipping Company S.A.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, ανώτατο διοικητικό στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία σε διαφορετικές διευθυντικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πιο πρόσφατη θέση που κατείχε ήταν ως Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μεσογείου της TUI Destination Experiences. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 στον όμιλο Hilton Hotels και κατείχε τη θέση του Sales Manager στην Αθήνα και αργότερα στα ΗΑΕ. Ανέλαβε τα ηνία της TUI Hellas το 2012. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά σε κλαδικές πρωτοβουλίες για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού και έχει υπηρετήσει ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Τουρισμό και MBA από το Πανεπιστήμιο του Louisville των ΗΠΑ.

Οικονομικός Διευθυντής παραμένει ο κ. Κώστας Λαβάντ, υψηλόβαθμο στέλεχος που κατείχε με επιτυχία σημαντικές θέσεις αυξημένης ευθύνης στον τομέα της Πληροφορικής, της Συμβουλευτικής και της Τραπεζικής. Συγχρόνως, είναι σήμερα Οικονομικός Διευθυντής του North Star Group. Ο κ. Λαβάντ έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και είναι κάτοχος MSc in Business Economics & Finance από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (UMIST).

Νέος Εμπορικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Ευάγγελος Χρυσοχόος και θα είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση και την εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρείας όσον αφορά στη διαχείριση του πελατολογίου. Ο κ. Χρυσοχόος διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία άνω των 20 ετών, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμες εμπορικές θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας, όπως η Microsoft Ελλάς και η Vodafone. Ο κ. Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Marketing στο Πανεπιστήμιο του Plymouth.

Με τις αλλαγές αυτές, το νέο Δ.Σ της Liknoss έχει ως εξής: Gareth Hughes – Πρόεδρος, Πάρις Δροσινός – Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Μαυρόπουλος – Μέλος και Κώστας Λαβάντ – Μέλος.