«Η Τουρκία έχει κάνει σημεία και τέρατα»

manolakos nikos psifidoto

Ο Ν.Μανωλάκος για την προκλητικότητα της γείτονος

Στην αυξημένη προκλητικότητα της Τουρκίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ. Νικόλαος Μανωλάκος, κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Σήμερα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε δίπλα μας ένα θηρίο που συνεχώς μεγαλώνει».

O Αντιστράτηγος ε.α. και Επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ, τόνισε πως πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας που δεν πρέπει να κινούνται εκτός της εθνικής μας γραμμής, της αποφασιστικότητας και της ομοψυχίας, διότι η Τουρκία παρακολουθεί τα πάντα και τα εκλαμβάνει ως αδυναμία.

Σχολιάζοντας την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων μας, ο Αντιστράτηγος και Βουλευτής σημείωσε πως «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η τελευταία μας ελπίδα όταν η διπλωματία αποτυγχάνει» ενώ, σημείωσε πως «παρόλο που στη δεκαετή κρίση, οι Κυβερνήσεις δεν έδωσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις αυτό που έπρεπε και άξιζαν, κατάφεραν να διατηρήσουν το επίπεδο τους υψηλό, λόγω του πατριωτικού φρονήματος του προσωπικού».

Κλείνοντας, πρόσθεσε ότι η Τουρκία έχει κάνει σημεία και τέρατα με την ανοχή των διεθνών παραγόντων ενώ υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα ευρωπαϊκή που, διαθέτει ισχυρές και οργανωμένες Ένοπλες Δυνάμεις, και όποιος δεν μας υπολογίζει θα το πληρώσει».

eep logo